Debat | Golf.dk

Velkommen til debatten

Husk du skal være logget ind for at deltage i debatten på Golf.dk.

 • 0
  Spillere der ikke møder op! Golfetik før og efter en runde!

  19/07 - 2020 | Lars Fallesen

  Vigtigheden af at logge sig af en tid, hvis ikke man agter at spille har jeg erfaret på bitter vis 2 gange her i min sommerferie. Først på Ø land, hvor jeg ser en spiller med samme hcp som mig, stå alene på en tid. Jeg pakker mad, øl, vand og kører 35 km til Brovst. Ankommer 20 minutter før. Spilleren har bekræftet, så jeg betaler min greenfee og går ud for st finde min golfmakker for dagen. Han er ikke at finde nogensteder, men er så nok gået med en tidligere bold? Jeg går 9 huller alene, før jeg irriteret vender hjemover. I dag på Jammerbugt i Fjerritslev forsøger jeg så igen! En lokal spiller står alene på en tid 10.00. Jeg hopper på tiden 08.30, pakker igen lidt godter til runden, forlader sommerhuset, ankommer, betaler greenfee og venter på min golfmakker for dagen. Han viste sig ALDRIG. Jeg spiller de 18 huller og vender forarget hjem til sommerhytten igen.
  Når jeg i min sommerferie hopper på en tid, hvor en spiller står alene, så er det jo netop for at møde andre mennesker, og samtidigt tænker jeg også at det må være rart for modparten at kunne gå en runde sammen med en ligesindet, fremfor at spille 18 huller alene! Til historien skal også siges at jeg aldrig havde taget afsted og betalt de 2 x greenfee for at spiller de 2x18 huller alene. Så havde jeg valgt at bruge min ferie på noget andet. Håber at klubberne Fremover vil informere ekstra om vigtigheden at at logge sig af en tid, især i sommersæsonen, hvor turister som jeg søger singlebolde at spille en runde med

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
 • 3
  søger anbefaling af golfbane i midt/vest jylland?

  20/04 - 2020 | Jesper Schrøder | Last answer: 15/05 - 2020

  hej.
  vi er 4 der skal på golf tur i det jyske. vi har 4 dage derovre, og vil gerne spille forskellige baner. vi har pt booket silkeborg, vejle og holstebro. vi mangler derfor at få udfyldt den sidste dag med en fantastisk golfbane.
  vi har lejet et hus omkring esbjerg, så derfor ville det være fantastisk hvis der fandtes en bane i maks 1-1,5 times kørsel derfra. esbjerg golfklub var egentligt tiltænkt som sidste spillerunde, men pt har de lukket for greenfee. derfor søger vi andre alternativer.
  anbefalinger modtages med "kyshånd".
  håber i kan hjælpe :)
  jesper

  • tak for jeres input.

   15/05 - 2020 | Jesper Schrøder

   tak for jeres input. altid rart med lidt lokal kendskab, når man selv er lidt på "udebane" :)

  • Skærbæk Mølle Glofklub Ølgod

   23/04 - 2020 | Erik Bach-Andersen

   Skøn bane med varierede huller og dejlig natur. Banen er relativ kort, men sværhedsgraden ligger i at mange huller har smalle fairways og hazarder man skal styre uden om. Du skal ikke forvente at lave en god score første gang du spiller banen :-) Green-fee er overkommelige 275kr. PS: Dette ER min hjemklub, så jeg er måske lidt forudindtaget

  • Henne

   23/04 - 2020 | Erik Bach-Andersen

   Henne golfklub er en spændende og anderledes oplevelse. Den er meget åben, med relativt brede fairways. En del huller er pænt lange. Hvis der ikke er meget vind er banen overkommelig, men som regel er der en del vind og det kan give udfordringer. PS: Min egen hjemklub er IKKE Henne !

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
 • 2
  Lidt vel mange banners på golf.dk

  27/03 - 2020 | Steen Vingaard Larsen (H) | Last answer: 20/05 - 2020

  Er det kun mig eller er der kommet lige i overkanten af banner reklamer på Golf.dk? Nogen gange er det lidt svært at finde rundt i de redaktioneller og interessante artikler og nyheder med alle de banners, der hopper og popper op alle vegne. Forstår godt at det er en væsentlig indtægts kilde, men hvis det bliver overdrevet - som jeg synes det er - kan det ende det med at nogen danske golfspillere begynder at fravælge denne ellers super gode hjemmeside og finder andre golf nyheds medier. Så mit råd råd er - kig lidt på siden og jeres banner strategi inden det tager totalt overhånd.

  Mvh.
  Steen Vingaard

  • Mere end enig...

   20/05 - 2020 | Rune Pedersen

   Som overskriften siger, jeg er meget mere end enig i denne betragtning. Det er direkte beskæmmende, svært forvirrende og på godt jysk "røv-trælst..!" Måske DGU skulle overveje at sætte klubbernes medlemskontingent en smule op, så ikke de følte sig nødsaget til at overøse deres elektroniske besøgende, med skidt og l***....

  • Enig

   23/04 - 2020 | Erik Bach-Andersen

   Jeg er enig med Steen. Reklameindtægter fra banners er OK, men den måde det er implementeret på på golf.dk er direkte forstyrrende. Hvis den besøgende føler sig generet af banners opnår i den modsatte effekt af det i ønsker.

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
 • 1
  Lukning af golfbaner m/faciliteter

  18/03 - 2020 | Flemming Nissen | Last answer: 22/03 - 2020

  At DGU anbefaler lukning af klubhuse og andre områder, hvor flere end 10 personer kunne tænkes at ville mødes og stå tæt, synes jeg er ok.

  Men at lukke golfbanen frem til den 30. Marts er direkte skudt over målet.
  Det er tilladt for en gruppe på 9 personer at gå en tur på golfbanen, når gruppen iagttager myndighedernes anbefalinger om at holde afstand.
  Tror man da ikke, at 4 mennesker, som har booket en spilletid, kan finde ud af at holde afstand - både inden de går hen til 1. Tee, mens der trees ud og endelig fremdeles ude på banen.
  Blandt golfspillerne findes mange enlige, sunde og raske ældre mennesker (65+), som netop er sunde og raske, fordi de hver dag glæder sig til at komme på golfbanen.
  Lukning af golfbanerne tjener Ikke til denne gruppe menneskers velbefindende, snarere tværtimod - glæde afløses af mismod, der sagtens kan medføre, at der opstår en anden slags sygdom.
  Jeg er meget enig med alle de tiltag, som regeringen og myndighederne har taget. Men myndighederne opfordrer også mennesker til at gå ud i friske luft og opholde sig ude så meget man lyster, derfor synes jeg at lukningen af golfbaner (spillestedet), er skudt over målet.
  Med venlig hilsen
  Flemming Nissen, 100-322

  • Lukning af golfbaner.

   22/03 - 2020 | Per Buch

   Jeg giver Flemming 100 % ret i at det er fuldstændigt skudt over målet at lukke golfbaner. Vi er 4 i vores familie der går ture hver dag, det er ikke anderledes når vi spiller 4 sammen når vi spiller golf, der er heldigvis i hvert fald et fornuftig menneske (ejeren af Søhøjlandet golfklub) som har åbnet sin bane, så der spiller jeg i morgen sammen med 3 venner. Og til DGU, se at vågne op og giv tilladelse til at der kan blive spillet golf på Danske baner igen. Jeg har desværre ikke de store forventninger. Per Buch 112-2417

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
 • 3
  DGU går for vidt...

  16/03 - 2020 | Bjarne Pedersen | Last answer: 28/03 - 2020

  I lyset af Coronasituationen har DGU rundsendt en uendelig række af instrukser til de Danske Golf Klubber, herunder anbefalinger om aflysning af arrangementer og lukning af restauranter.
  DGU går for vidt...!

  DGU har som eneste rolle at sikre at turneringer og andre tiltag foregår under ensartede betingelser.
  Spørgsmålet om hvorvidt de enkelte Golfklubber ønsker at begrænse diverse aktiviteter begrundet i Corona-situationen, herunder lukning af klub-restauranter, må bero på de enkelte klubbers suveræne vurdering.

  Bjarne Pedersen
  Asserbo Golf Club

  • Lukning af danske golfbaner

   28/03 - 2020 | Henrik M. Steffensen

   Jeg undre mig over lukning af danske golfbaner ? At man lukker ned for klubhuse, restauranter, tuneringer og klub i klub - turneringer - det er jeg helt enig i. At man lukker helt ned for privat spil - eks. 1 og 2 bolde, forstår jeg simpelthen ikke ?? Hvis man fjerner river og flag fra banen, har vi intet der kan retfærdiggøre DGU's beslutning ! Vi går med 8-10 min mellemrum, altid med mere end 2 meters afstand og vi deler jo heller ikke udstyr :). At vi ikke kan tjekke ind og afslutte i klubhuset er jo klart. Vores statsminister anbefaler jo at vi skal gå ture og stadig holde os i form - med god afstand. Det jo stadig muligt at gå en tur på golfbanen - dog uden udstyr ! Som jeg begyndte : jeg undrer mig ?

  • deskal IKKE blande sig

   18/03 - 2020 | Jørgen H. Andersson

   DGU skal på ingen måde blande sig i hvordan den enkelte klub vil håndtere denne situation vi er kommet i !! det er op til klubben selv, og vi behøver IKKE DGU´s råd om hvordan vi skal gøre etc. Håber derfor at DGU fremover IKKE vil sende flere breve ud, med mindre det drejer sig om DGU turneringer. så jeg må give Bjarne helt ret

  • Er der nogen klubber der ikke

   16/03 - 2020 | Robert Piil

   Er der nogen klubber der ikke har fået lov til at bestemme selv? DGU anbefaler, og det skal de da blive ved med.

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer
 • 1
  Slope / course rating

  25/02 - 2020 | Thomas Frank Christensen | Last answer: 29/02 - 2020

  I forbindelse udregning af tildelte slag fra et givet teested findes der tabeller man kan se de tildelte slag. På vores bane er der 4 teesteder og der er lister for henholdsvis herre og damer. Vi skal til Spanien og her er vi 3 herrer oog en dame. Hun vil gerne spille fra gul sammen med os. Desværre kan vi ikke finde tabel for damer, når hun spiller fra "herreteesteder".
  I forsøg på at finde en rimelig faiir løsning, har vi prøvet at sammenligne de forskellige tabeller vi har kunnet se. I den forbindelse er vi kommet frem til at såvel slope som CR afhænger af længden af banen samt at der er forskel på de 2 tal for henholdsvis herre og damer.
  Er der nogen der kan henvise til steder hvor de 2 begreber er defineret?

  • Her er måske

   29/02 - 2020 | Ulrik Hansen

   https://www.danskgolfunion.dk/artikel/golfbanen-og-usga-course-rating

  Deltag i debatten
  Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Sider

Hvis du oplever at hjemmesiden er langsommere end normalt, tryk HER for at slette alle cookies fra danskgolfunion.dk